Praktikopslag:

Praktikant til kommunikation & kampagne

Afrika Kontakt søger en praktikant til kommunikation, politik og kampagne arbejde, efter sommerferien. Deadline er den 18. august
08. juli 2014

I kategori

I kategori:

Vi søger efter sommerferien en praktikant, der sammen med de aktive medlemmer af Afrika Kontakt kan styrke vores kampagneprofil og konkret være tovholder på en kampagne om problemerne ved privatisering af verdenshavene. Du kan læse mere om emnet her http://afrika.dk/article/ocean-grabbing

 

Afrika Kontakt er en dynamisk organisation med et væld af aktivister, organiseret i arbejdsgrupper, der arbejder på at styrke sociale bevægelser i Afrika. Vi har projektpartnere i Sydafrika, Swaziland, Mozambique, Zimbabwe, Uganda, Somalia og Vestsahara og har en årlig projektomsætning på 6 millioner kroner.

 

Dine opgaver bliver, sammen med en gruppe af aktive og andre på sekretariatet, at planlægge og være tovholder for Afrika Kontakts kampagnearbejde. Du skal således hjælpe med at udvikle, hvordan vi organisere arbejdet i det daglige, og hvordan vi styrker kampagnearbejdet, inddrager nye interesserede og få skabt en række kampagneværktøjer som vi kan bruge fremadrettet.

 

Arbejdsområderne vil primært være,

 

 • At være tovholder på en kampagne, der har formål at kommunikere til den danske offentlighed omkring problemerne ved Ocean-grabbing

 • At arbejde med at styrke og bidrage til Afrika Kontakts hjemmeside, Facebook-side, Twitter og nyhedsbreve

 • At støtte de aktive i kampagnegruppen og andre arbejdsgrupper og give dem nye redskaber i deres informations- og kampagnearbejde.

 • At bidrage til vores kommunikationsarbejde, mindre politiske kampager og lobbyarbejde rettet overfor målgrupper i og uden for Danmarks grænser.

 

Som praktikant vil du indgå som en del af et Afrika Kontakts daglige sekretariat, samt samarbejde tæt med Afrika Kontakts mange frivillige aktivister.

 

De kvalifikationer vi leder efter er:

 • Viden og erfaringer med kampagnearbejde

 • Skriver et godt dansk og engelsk

 • Medie og kommunikationsstrategisk viden.

 • God til at lære fra dig, indgå i samarbejder med aktive.

 • Ikke bange for at gribe telefonen og ringe til politikkere eller journalister.

 • Viden om sociale medier og deres muligheder og begrænsninger.

 • Erfaring med at researche og formidle udviklingspolitiske emner til en bred målgruppe.

 

Det konkrete indhold i praktikken afgøres i vid udstrækning af dine kvalifikationer. Du kan med andre ord få indflydelse på din arbejdsbeskrivelse.

 

Du kan forvente en del eftermiddags- og aftenmøder.

 

Yderligere informationer fra Mette Kjærtinge, mettekjaertinge@gmail.com eller 35359232.

 

Du sender din ansøgning til Mette Kjærtinge, mettekjaertinge@gmail.com. Deadline er mandag den 18. august 2014.

Start i slut august eller start september. 

 


Nyhedsbrev
Tilmeld dig og modtag Afrika Kontakts nyhedsbrev