Bliv aktiv

Afrika Kontakt er en organisation drevet af ca. 200 aktive, hvor også du har mulighed for at indgå i et arbejdsfællesskab, som tager kampen op mod global uretfærdighed

At være aktiv i Afrika Kontakt giver god mening, hvis du vil have politisk og praktisk erfaring og gøre en forskel. Du kan få konkret faglig og politisk erfaring med solidaritets- og kampagnearbejde, projektarbejde, herunder udformning af projektansøgninger, dialog med syd-partnere og udviklingsarbejde mere generelt. 

De aktive er drivkraften bag Afrika Kontakt og du vil derfor få rig mulighed for at påvirke organisationens arbejde, uden at der er medarbejdere, der bestemmer hvad, der skal laves. Al ansvaret er hos de aktive - og det forpligter selvfølgelig også.

Som aktiv har du mulighed for at engagere dig på mange forskellige måder og inden for forskellige tematikker. Du kan f.eks. arbejde med arbejdsgruppernes udviklingsprojekter, og politisk kampagnearbejde inden for en række tematikker. Fælles for alle aktiviteter er, at de tager udgangspunkt i et tæt samarbejde med vores partnere i det globale Syd.

Som aktiv bliver du en del af et dynamisk, engageret og socialt arbejdsfællesskab, hvor alle kæmper for at sikre marginaliserede grupperingers økonomiske, sociale og politiske rettigheder. 

Der er en række arbejdsgrupper i Afrika Kontakt.
 Alle medlemmerne af grupperne arbejder frivilligt. Vi stiller ikke krav til din uddannelse, viden eller særlige evner. Alle som er interesserede og som deler vores princip om aktiv solidaritet med aktive mennesker kan være med. Det eneste krav vi stiller er, at du som aktiv bliver medlem af Afrika Kontakt og bruger den tid det kræver.  

Som aktiv bliver du en del af et dynamisk, engageret og socialt arbejdsfællesskab, hvor alle kæmper for at sikre økonomiske, sociale og politiske rettigheder, globalt. 

Hvis du gerne vil vide mere om vores arbejde, hvad du kan lave som aktiv eller ønsker at blive tilkoblet en arbejdsgruppe, kan du lave en aftale med sekretariatet ved at sende en mail til info@afrika.dk