Introkursus

Dato: Tirsdag den 10. oktober fra 17.30-19.30

Bliv klædt på til arbejdet i Afrika Kontakt og mød dine medaktivister

Hvordan er det at være ny i Afrika Kontakt og hvordan kommer man godt i gang i arbejdsgrupperne? Hvor mange partnere samarbejder vi med i Afrika og ude i verden? hvad laver Forretningsudvalget egentlig? Og hvordan arbejder vi med vores værdier og nye strategi? Det og meget mere kan du høre mere om til introkurset, hvor du får den nødvendige viden og indsigt til at komme godt i gang i Afrika Kontakt.

Til kurset vil du lære mere om, hvordan arbejdet i Afrika Kontakt er organiseret og om de mange emner og partnere vi arbejder med. Du vil få konkrete redskaber og viden om projektarbejdet såvel som politik, kampagne og lobbyarbejdet.

Introkurset henvender sig både til dig der er helt ny aktiv i Afrika Kontakt og til dig der er kommet ind i Afrika Kontakt i løbet af det sidste halve år. Det tager tid at komme godt i gang, derfor er denne dag vigtig. Du vil blive klædt på til de mange spændende opgaver i arbejdsgrupperne og i AK generelt. På kurset vil du få mere viden om rammen for Afrika Kontakts arbejde, konkrete redskaber til projekt-og kampagnearbejdet. Du vil også få rig mulighed for at lære mere om hvordan vi arbejder med vores partnere i det globale Syd og for målene i vores nye strategi.

Program

- Velkomst

- Refleksionsøvelse

- Oplæg: Afrika Kontakts politiske ramme, vision, værdier og strategi 

- Gruppeøvelse

- Oplæg: Afrika Kontakts partnere og partnertilgang

- Erfaringer fra en garvet AK aktivist: Tips og Tricks til arbejdet i Afrika Kontakt 

​​- Afslutning, pizza og øl 

Efter mødet vil der være mulighed for at fortsætte snakken med dine medaktivister over en kold øl.

Forberedelse:

Læs Afrika Kontakts strategi for 2016-2020 her

Læs Afrika Kontakts nuværende partnertilgang her

Tilmelding og spørgsmål: sendes til info@afrika.dk. Husk at skriv navn og gruppe.