Forretningsudvalget

Forretningsudvalget i Afrika Kontakt vælges på den årlige generalforsamling, hvor alle medlemmer kan stille op

Forretningsudvalget har ansvaret for foreningens økonomi og træffer beslutninger om, hvordan foreningens fremtidige arbejde skal formes. Forretningsudvalgets opgave er derfor kort fortalt, at have det store overblik i en travl organisation.

Forretningsudvalet har ca. 12 til 16 møder om året, og alle Afrika Kontakts medlemmer har mulighed for at deltage i disse møder, med taleret.

De valgte forretningsudvalgsmedlemmer på generalforsamlingen i april 2018 er:

Jonathan Nielsen
jmunk@protonmail.com
30251033

Louise Maria Skotte Møller
louise.skotte.moeller@gmail.com

Tenna Libak, tenna@afrika.dk.

Tenna Libak har været aktiv i Afrika Kontakt siden 2015. Som aktiv har hun deltaget i planlægningen og koordineringen af Afrika Kontakts partnerseminarer, arbejdet med økonomi- og administrationsprojekter og med klimaretfærdighed og madsuverænitet i klimagruppen. Medlem af organisatorisk udvalg.

Oscar
oscarborn@jubii.dk

Nina Andersen
andersennb@gmail.com
21494151

Malene Eilersen
malene@afrika.dk

Sofie Gry Fridal Hansen, Formand for Forretningsudvalget
sofiefridalhansen@gmail.com
51940013

Mads Christian Barbesgaard

Mads Barbesgaard har været aktiv i Afrika Kontakt siden 2010. Siden da har han arbejdet indgående med spørgsmål omkring den nyliberale globalisering, herunder EU's rolle som global aktør, handels- og investeringspolitik, ressource-grabbing og kampen for klimaretfærdighed. I forretningsudvalget sidder Mads med i politikudvalget. Medlem af Poltisk Udvalg.

Mikael Meldstad

Mikael er kasserer for Afrika Kontakt og har været aktiv i Afrika Kontakt i 10 år. Medlem af Poltisk Udvalg og Sydafrika gruppen.

Carole Kouassi

Astrid Alexandersen

Medlem af Poltisk Udvalg.

Mette Damgård Hansen

Mette har været aktiv i AK siden 2016. Hun er del af kampagnegruppen og har hidtil været med i at udføre aktiviteterne i Vestsahara og Stop CETA-kampagnerne, samt med i dele af Swaziland arbejdet.
Medlem af Poltisk Udvalg.

Sabrah Møller, sabrahm@hotmail.com