Bliv en del af kampen

Researchers søges

Afrika Kontakt søger 2 frivillige researchers til at undersøge og afdække danske interesser i naturresurse projekter i det globale syd, i samarbejde med forskellige arbejdsgrupper i Afrika Kontakt og vores partnere.
31. august 2017

I kategori

I kategori:

Der vil i særlig grad være fokus på minedrift, energi samt jord og landbrug. 

Du vil indgå i et team af andre frivillige aktivister i nord og syd, og sammen vil I definere opgavens omfang, metode og forventede resultater. De informationer som I indsamler skal bruges i en eller flere rapporter og indgå i Afrika Kontakts kampagnearbejde i efteråret 2017 og i foråret 2018.

En stor del af arbejdet vil du kunne udføre hjemmefra, men du må forvente en del planlægningsmøder.

I Afrika Kontakt har vi god erfaring med denne form for research. Formen kræver, at du skal kunne arbejde selvstændigt og systematisk, med respekt for de beslutninger som aktivisterne tager og det grundlag som vores arbejde bygger på. Hvis der er behov for det, er der kontorplads på Afrika Kontakt, og der kan ske en oplæring af de to der udvælges til opgaven.

Hvis du er interesseret kan du skrive et par ord om dig selv og hvorfor du gerne vil arbejde med research. Send til morten@afrika.dk eller ring og få en snak med Morten på 25 39 65 57.

Læs mere om Afrika Kontakt og vores arbejde her: www.afrika.dk

 


Nyhedsbrev
Tilmeld dig og modtag Afrika Kontakts nyhedsbrev